Sluneční brýlové čočky

//Sluneční brýlové čočky

Sluneční brýlové čočky

O UV záření se mluví čím dál častěji. Téměř každý měl již někdy popálenou kůži od sluníčka a slyšeli jsme o vzniku rakoviny kůže. Dopady slunečního záření na náš zrak jsou ale také vážné a neměli bychom tak jejich ochranu podceňovat. Sluneční záření poškozuje buňky na povrchu rohovky, proto při několika hodinovém pobytu na slunci bez brýlí s kvalitním UV filtrem, pociťujeme velmi intenzivní řezavou bolest. Spolehlivý UV filtr je nutností nejen při letních a jarních slunečních dnech ale také při zimních aktivitách.

Čím více Vám sluneční brýle vyhovují, tím pohodlněji se Vám budou nosit.

Stylové odstíny s trendy povrchovou úpravou včetně zrcadlové povrchové vrstvy, nemají ve slunných dnech ve městě soupeře. Pokud si pod širým nebem přejete co největší zrakovou pohodu, samozabarvovací brýlové čočky jsou jasnou volbou.

Volitelný polarizační filtr čoček, eliminující dopad oslnivého světla, se kterým se na silnici nejčastěji setkáváme, dělá ze slunečních brýlí pro řidiče ideálního pomocníka na cestách. Speciální odstíny Skypol® či Skylet® zvyšují vnímání kontrastu.

studioseven 2018-06-14T16:54:08+00:00 24.04.2018|